Какво се случи до този час?  19-годишно момиче е загинало на

...
Какво се случи до този час? 
19-годишно момиче е загинало на
Коментари Харесай

Подкрепяте ли идеята на ГЕРБ за видеообръщение на Зеленски на първото заседание на 48-ото НС?

Какво се случи до този час? 

19-годишно момиче е починало на място на спирка на градския превоз в София, откакто в нея се врязъл камион, оповестиха за от Центъра за незабавна здравна помощ. Сигналът за случая, който е станал на бул. " Гоце Делчев " наоколо до кръстовището с бул. " България ", е получен малко преди 10 часа тази заран. Пристигналият незабавен екип единствено е установил гибелта на девойката. Шофьорът на камиона, който е на 53 години, е откаран в противошоковата зала на " Пирогов " с голям брой пострадвания. Изясняват се аргументите за случая. 

На идните съвещания за образуване на държавното управление президентът Румен Радев ще търси отговор от партиите какви решения оферират за гарантиране на въздушния суверенитет на страната ни. Това сподели президентът пред публицисти, откакто одобри почетния часовой и отдаде респект пред Паметника на летеца във връзка Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили. Кога ще връчи първия мандат за сформиране на държавно управление, Радев ще разгласи след конституирането на Народното събрание.

Лудогорец ще играе и през пролетта в европейските клубни шампионати, откакто победи вкъщи ХИК (Финландия) с 2:0 в мач от груповата фаза на Лига Европа, съобщи " Корнер ". Българският първенец събра 7 точки в своята група и два кръга преди края на борбите в нея е минимум с обезпечено трето място, а това значи позиция в елиминациите или на същия шампионат, или на Лигата на конференциите. В другия мач от групата Бетис и Рома приключиха 1:1. След тези резултати испанците са отпред с 10 точки, Лудогорец има 7, Рома е с 4, а ХИК има една. За представителя на родното състезание предстоят домакинство на Бетис на 27 октомври и посещение на Рома на 3 ноември. Те ще дефинират къде ще приключи Лудогорец в групата, само че е несъмнено, че отборът ще играе в Европа и след Нова година. 

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:



Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Докато Украйна продължава да си връща обитаеми места в окупираните от Русия територии, Москва от своя страна предложи да помогне на жителите в Херсонска област, които желаят да отидат в " други райони на Русия ".

А какво ще кажете за това? 

Президентът на Украйна Володимир Зеленски да направи видеообръщение на първото съвещание на 48-ото Народно заседание, желаеха от ГЕРБ-СДС. Предложението им е Зеленски да произнесе тирада онлайн при откриването на Народното събрание на 19 октомври. За задачата от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили към този момент са внесли в деловодството на Народното събрание писмо, с което се упорства през днешния ден да бъде свикана работна среща сред всички парламентарни групи, с цел да се обсъдят опциите по постигането на консенсус по предлагането и техническите детайлности за организацията. Предложението на ГЕРБ идва малко откакто на сходна среща партиите от новия парламент се споразумяха администрацията да не кани за откриването на 48-ото Народно събрание посланиците на Русия и Беларус, защото такива били инструкциите от Европейски Съюз и Външно министерство.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР